Schuman graf live

Frekvenser

Amplitude

Kvalitetsfaktor

På nuværende tidspunkt er der ikke en person på Jorden, der ikke har følt en slags underlige og uforklarlige fysiske symptomer, der får dem til at føle sig utilpas. Mange forstår ikke, hvorfor dette sker, og nogle går til deres læge for at finde ud af, at der ikke er noget galt med dem. På en måde er læger klar over, at der ser ud til at være et fænomen med uforklarlige ”psykosomatiske” forekomster. Der er videnskabelig dokumentation for, at der sker noget på kloden, der rusker i mennesket på dette tidspunkt, og dette bevis er fra et russisk websted, der sporer Schumann-resonansen.

Hvad er Schumann-resonans?

Schumann-resonansen er en global elektromagnetisk resonans opkaldt af fysikeren Winfried Otto Schumann, der forudsagde det matematisk i 1952.

Den officielle beskrivelse fra Wikipedia er:

”Schumann-resonanserne (SR) er et sæt spektrumtoppe i den ekstremt lave frekvens (ELF) del af Jordens elektromagnetiske feltspektrum. Schumann-resonanser er globale elektromagnetiske resonanser, der genereres og ophidses af lynafladninger i hulrummet, der dannes af jordoverfladen og ionosfæren. ”

Som du kan se, forklarer Wikipedia artiklen, at vi har haft en hel del lyn for nylig, hvis du læser graferne, som jeg viser dig her på siden. Uanset om det, der sker på planeten virkelig forårsager mere “lyn”, eller om det får udstyret til at samle noget andet op, er det et videnskabeligt bevis på, at noget forstyrrer eller spiker den elektromagnetiske frekvens på planeten. I tusinder af år er Schumann-resonansen målt til 7,83 hertz eller inden for lavvandede pigge afhængigt af hvor mange storme der er på kloden på det tidspunkt. Et russisk websted, der kan findes HER, er et af de eneste offentlige websteder, der frigiver de daglige data om de aktuelle Schumann-udsving. Årsagerne hertil er uklare, men ser ud til at pege på kontrollen, med at holde dataene fra det offentlige øje.

Hvordan påvirker Schumann-resonansen mennesker?

Som et åndeligt væsen fusioneret med en menneskelig krop, fusionerede vi også med bevidstheden og den energiske sammensætning af Jorden, da vi blev født i en menneskelig krop. For at forblive synkroniseret med planetens sammensætning og frekvenser har den menneskelige krop et auto-korrekt system, der kan genkalibreres til miljøet, når det er nødvendigt. Når et menneskes auriske felt ikke er synkroniseret, er det imidlertid vanskeligt for de følelsesmæssige, mentale, spirituelle og æteriske legemer at synkronisere med det fysiske legeme og jordens frekvens.

Samtidig kan et udbrud af jordens magnetiske frekvenser, ruske op i energiske blokeringer i det auriske felt. Disse blokkeringer kan få den fysiske krop, til at forblive på en lav eller stillestående ELF (ekstrem lav frekvens). Udbrud af højere frekvenser, er en god ting til at rydde menneskets auriske felt, så længe det foregår med moderation. Eksempelvis, hvis en person får et elektrisk stød fra en stikkontakt til husholdningen, kan de have en bedre chance for at komme sig end at blive ramt af lynet.

Den spirituelle og metafysiske forklaring, på at hæve frekvensen af ​​det fysiske legeme er, jo højere frekvensen er, desto mindre tæt(massefylde) virkelighed vil mennesket opleve. Målet er at transformere den tætte, kontrollerende virkelighed, vi oplever, på en måde, der forener menneskeheden i en kærlighedsbaseret højere bevidsthed, mens den stadig findes i den fysiske krop. Dette kan kun opnås ved at frigive fortidens og barndommens energiske blokke, der holder en fast i at skabe, en tilbagevendende illusion af tæthed og utilpashed i den fysiske virkelighed. Dette tillader den fysiske krop at vibrere harmonisk med planetfrekvensen og have en sund energistrøm inden i kroppen, som forhindrer aldring og sygdom.

Hvis et menneske sidder fast i gamle mønstre og overbevisninger, eller måske lulle af selvtilfredshed i en lav frekvens, kan et udbrud af højere frekvens gøre en af ​​to ting. Hvis personen har hævet sin bevidsthed nok til at indse, at der sker noget, og er i stand til at have et åbent sind og et åbent hjerte, vil personen begynde at absorbere disse frekvenser, så meget og så hurtigt som deres sind, og ånd tillader dem at gøre. At absorbere disse frekvenser får vandet i kroppen til at begynde at vibrere ved frekvensen af ​​piggen. Dette kan forårsage mange ubehagelige symptomer, men i sidste ende er det også et vidnesbyrd om, at der virkelig sker noget med vores planet, og vores bevidsthed.

Et par af de mest almindelige symptomer på disse pigge i elektromagnetisk frekvens er:

 • Hede ture – når kroppen vibrerer hurtigere genererer den varme
 • Sløret syn
 • Svimmelhed
 • Uregelmæssig eller ubalanceret hjerteslag
 • Uforklarlige smerter, der kan blive hængende for at blive anerkendt, eller som på mystisk vis kommer og går
 • Ringen i det ene eller begge ører. Højtliggende frekvenser, harmoniske toner og / eller undertiden midlertidig øredøvelse
 • Humørsvingninger, når følelsesmæssige blokkeringer kommer op for at blive løst
 • Ekstrem træthed eller ekstrem energi udbrud, afhængigt af den slags frekvens, der opleves på det tidspunkt, og hvordan den enkelte har det
 • Øget intuition, en følelse af at kende eller huske ting, der leder dig gennem vanskeligheder, og øgede evner til sjette sans (ud over berøring, smag, følelse, hørelse og syn)
 • Kvalme
 • Influenza-lignende symptomer
 • Problemer med maven
 • Ekstrem sult eller mangel på sult – anderledes end sædvanligt
 • Angst og øget kamp eller flugttilstand i kroppen

Som du kan se, hvis nogle af disse negativt påvirkede symptomer vedvarer, uden at personen gør ting for at hjælpe kroppen med at akklimatisere, kan det bestemt føles som om kroppen, ville begynde at udvise flere tegn, for at lukke ned og kan få dig til at føle dig, som om du er ved at dø . Faktisk renser det sådan at kroppen bedre er i stand til at akklimatisere, meget ligesom det virker med influenza eller vira.

Hvis en person er fuldstændig bevidstløs og ikke er et omsorgsfuldt, medfølende menneske (eller overhovedet ikke er et menneske), vil disse frekvenser irritere og forstyrre og vil sandsynligvis ikke blive integreret. Således vil denne type mennesker forblive på en lav frekvens og vil ikke drage fordel af de indkommende bølger af energi. Det kunne endda begynde at få deres fysiske krop til at lukke ned, fordi den ikke vil være i stand til at forblive manifesteret i harmoni med planetens frekvens. Desværre er nogle mennesker, ikke ikke i stand til at håndtere dette fysisk, og vi ser mennesker “forlade” på dette tidspunkt (døende). Der er bestemt ingen dom i dette, da nogle mennesker ikke valgte at gennemgå dette frekvensskifte, eller simpelthen ikke havde nok energi tilbage, til at håndtere det, og man skal huske at ingen virkelig ”dør”. De bevæger sig simpelthen til en anden frekvens, uden for den fysiske krops begrænsninger, og går hen, hvor de skal, for at fortsætte deres rejse.

Sådan akklimatiseres kroppen til at acceptere de højere frekvenser

Der er mange måder at hjælpe dig selv med at tilpasse sig energierne, men her er et par af de mest almindelige:

 • Meditation – ikke den slags meditation, til at forbinde med astrale væsener, eller have ud af kropsoplevelser. Fred, pause og åndedrætsmeditation og fokusering på energistrøm fungerer bedst, og åben øjenmeditation er også god.
 • Jordforbindelse eller jording – Bare fødder på jorden, tilbringe tid i naturen, havsaltbade, svømning, spise jordforbindende fødevarer.
 • Bede dit højere væsen (højere jeg / sjæl / guider) om at hjælpe dig med akklimatisering, især hvis du lider.
 • Drik rigeligt med rent vand! Ingen fluor.
 • Hvil – resten af kroppen, har en fantastisk evne, til at gøre meget af den balancere sig selv, mens den sover eller ligger stille.
 • At elske dig selv og pleje kroppen.
 • Skånsom træning – bevægelse af energien, for at frigive blokeringer og hjælpe til korrekt energiflow.
 • Hele fødevarer – i modsætning til forarbejdede eller GMO-fødevarer.
 • Massage
 • Spirituel rådgivning eller coaching med en ekspert, der har forståelse for årsagen og holistiske behandlinger.
 • Lyt til din krop, og gør, hvad der føles rigtigt for at gøre det behageligt for dig.

Sådan læser du Schumann Resonance

De, der er følsomme over for energi, har været i stand til at korrelere, når de føler noget virkelig anderledes, og se på diagrammet for at se, om der opstår en “bølge”.

Her er et skærmbillede af, hvordan Schumann Resonance så ud fra det russiske websted den 9. november 2018:

På venstre akse vil du se hertz, og på den nederste akse vil du se tidspunktet på dagen i UTC +7. Den øverste akse viser datoen. Det grønne viser, hvad jeg antager, er normale pulser med elektromagnetisk frekvens. Det er vist, at en “white out” korrelerer med tusindvis af mennesker, der er i stand til at føle svingningen i deres fysiske krop. jo bredere det hvide bånd er, jo længere rammer bølgen konstant. Den her viste var en stor en, der startede omkring 18:00 den 8. november 2018 og varede i flere timer. Det ser ud til, at piggene var omkring 24 hertz.

Her er det samme diagram med en pil, der viser, hvad “normer” på 7,83 hertz er:

Prøv at tjekke dette diagram ud, som var fra Juni 2018. Nogle vild powerfulde dage.

Jeg er klar over, at disse diagramskærmbilleder er lidt svære at se. De er kun til uddannelsesmæssigt formål. Du kan se billederne klare og live i toppen af siden.

Hvad betyder det hele?

Frekvens betyder, hvor mange bølgecyklusser der sker på et sekund. 1 Hz. betyder 1 cyklus pr. sekund, 40 Hz. betyder 40 cyklusser pr. sekund. Amplitude er størrelsen på vibrationen, hvor stor bølgen er, og diagrammet viser frekvensvariationen i Hz og amplituden ved hjælp af den hvide farve. Vi kan logisk udlede, at store hvide farver sprænger i elektromagnetiske frekvenser og i lange perioder vil påvirke vores fysiske kroppe.

Disse sprængninger af energifrekvens, hjælper menneskeheden med at vågne op, fra den trylleformular, som en lav frekvens kan holde en person fast i. Vi kan alle tænke tilbage på et tidspunkt i vores liv, hvor vi befandt os hypnotiseret gennem underholdning eller endda som slaver på et job vi havde, for behovet for penge til overlevelse. Mange mennesker, inklusive naturligvis dem, der læser denne artikel, har indset, at der er noget, der virkelig er galt med, hvad der sker på planeten på dette tidspunkt. Det er disse mennesker, der bliver påvirket af bølger af energi eller vibrationer, lys og lyd, der vil hjælpe dem med at bryde fri fra det kaos og ulykke, de måtte finde sig i.

På et “matrix” -niveau er der 1% af befolkningen på denne planet, der gerne vil kontrollere 99% af mennesker på planeten. De har ikke bevidsthed eller evne, til at bevæge sig gennem disse forandringer i frekvens, som en der er vågen, opmærksom og har gjort et bevidst valg om ikke at være under kontrolsystemet. Til sidst vil dem, der hæver deres fysiske kropsfrekvens, til deres højere bevidsthed, være i stand til at overliste, og udspille dem, der ønsker at kontrollere dem på mange niveauer. Ny forståelse, evner og højdimensionelle forbindelser vil opstå for de individer, der er i stand til at tilpasse sig. Når frekvensen fortsætter med at sprænge, ​​hvile og derefter sprænge, ​​forbinder vi langsomt (men for nylig med en accelereret hastighed) det fysiske til højere dimensioner, densiteter og bevidstheder, der er uden for dem, der har kontrolleret mennesker i meget lang tid på planeten . De hyppige forskydninger hjælper folk med at vågne op.

Denne artikel er en forenklet forklaring af Schumann-resonans svingningerne, der viser en sammenhæng med den måde, menneskekroppen har oplevet, mens man undersøger det videnskabelige bevis for stigning i frekvens gennem diagrammer, der findes på et russisk websted. Det er beregnet til at hjælpe med at afhjælpe frygt for skiftet og ændringer, der sker ved at give logiske konklusioner. Det er ikke beregnet til at forhindre nogen i at søge lægehjælp, og det er heller ikke en komplet forklaring, af det større billede af, hvorfor det forekommer, og hvor energibølgerne kommer fra. Brug din egen bedømmelse og foretag din egen undersøgelse for at forstå mere om dette fænomen, og del venligst vidt og bredt, så de, der har vanskeligheder, kan bruge teknikkerne, der er beskrevet i denne artikel for at lindre deres justeringssymptomer.

Endelig, i praksis med at stille spørgsmålstegn ved alt i vores virkelighed, er her en note til tvivlere. Hvis selv det russiske websted, der leverer dataene til os for at kunne spore af en eller anden grund, er svigagtig, og hvis der er noget andet, der forårsager disse symptomer, som vi går igennem, er vi i det mindste klar over, at der sker noget globalt og millioner af mennesker oplever dette. Det hjælper os i det mindste med at indse, at vi er nødt til at passe os selv på en mere holistisk måde, og at vi kan dele information med hinanden, der hjælper os med at føle, at vi ikke er alene, eller at vores symptomer ikke er psykosomatiske. Mange mennesker begyndte bevidst at arbejde med disse energiske frekvenser for år siden og har rapporteret om, hvad der har fungeret bedst for, at de kunne føle sig bedre.