Lidt omkring hvem jeg er

Mit navn er Stephan Grooss og jeg arbejder med healing og er under oplæring i nytids shamanisme.  Min historie ligesom mange andre starter i den tidlige barndom,  hvor jeg prøver at passe ind i et system som ikke anerkender at jeg er speciel og er kommet her med unikke talenter.

Siden jeg var ganske ung,  har jeg haft svært ved at passe ind,  jeg kom med en sandhed som var ilde hørt og en overbevisning om hvordan verden hang sammen,  som mange ikke kunne tåle at høre.

Jeg havde en opdragelse som på mange måder var god,  men min sensitivitet var svær at rumme og forstå for mange. Ganske tidligt i mit liv,  havde jeg ud af kroppen oplevelser,  søvn anfald og paralyser, og generelt et syn på verden som få mennesker havde.

Jeg prøvede i mange år at finde et svar på hvorfor jeg oplevede hvad jeg gjorde,  men jeg søgte et svar i en verden med kasser defineret af et system, som prioriterede dæmpning og medicinering fremfor at finde alternative svar. Jeg var møllen igennem mange gange,  hvor jeg op til flere gange fik en diagnose af epilepsi og nyere en diagnose af idiopatisk hypersomnia.

Især det sidste var meget invaliderende for mig igennem over 15 år af mit liv,  hvor bare det at holde mig vågen var en kamp,  en følelse af konstant udmattelse hver dag,  hvor jeg følte at jeg havde løbet et marathon.  En hverdag hvor jeg kunne falde i søvn op til 50 gange på en dag, og faldt ind og ud af en drømmeverden som for mig kunne være svær at skelne fra virkeligheden.

Det var en lang periode og ekstremt udmattende og virkelig til tider livs opgivende oplevelse. Jeg søgte mange svar,  men ingen som det etablerede system kunne give mig et svar på.  Så håbløshed og afmagt var store temaer i mit liv op til for nylig. Igennem denne tid søgte jeg mange svar, men det var først for 2 år siden,  da jeg søgte et svar i den spirituelle verden at mit liv blev forandret.

Jeg fandt ud af både mine søvn anfald og de intense energi flow som kørte spontant i min krop,  skyldtes 2 ting, både en tidlig udvikling af det man kalder kundalini,  samt mit højere Jeg som prøvede at få mig til at høre at jeg skulle gå en anden vej.  Da jeg accepterede kaldet og fandt ud af diverse sammenhænge, stoppede mine søvnanfald næsten fra den ene dag til den anden.

Med indsigten og forståelsen i den forandring jeg oplevede begyndte jeg at gå dybt i en verden af spiritualitet som stadig få tør at gå ind i. Her tog jeg en healer uddannelse hos min lærermester Niels Peter Bach og lærte mange metoder,  principper og ikke mindst fik startet op i en healing som viste sig, at forløse mange tunge ting,  som mørke kræfter havde holdt mig nede med.

Jeg er nu i gang med en intensiv shaman træning hos Anastasia Anoud hvor jeg forener alt visdom fra gamle liv som shaman og magiker med nytids shamanisme.  Anastasia og jeg er i et dybt kærlighedsforhold og vi formår at leve shamanisme ud i alt hvad vi gør og er. Vores talenter intensiveres i vores fælles samarbejde og vores energi arbejde skaber nye former og metoder som spredes til andre energi arbejdere i form af workshop uddannelser,  ceremonier og healinger.