Mine healingformer
Her kan du læse omkring mine healingsformer og priser

Jeg har under min spirituelle rejse og oplæring som shaman haft svært ved at beskrive, hvad det præcis er, at jeg gør, når jeg healer mine klienter.

Når jeg spørger mine guider, får jeg ordene: Soul Awakening. Min healingsform er essensen af de evner, som jeg er født med og de sjælelige nøgler, som jeg har åbnet op for i dette og gamle liv. Det er alle de evner, kræfter og værktøjer, som min sjæl har fået adgang til igennem min egen personlige udvikling.

Min healingsform kan jeg bedst beskrive ved, at jeg løfter din sjæl og essens op på en piedestal, så der bliver skabt rum til, at dit lys og dit sande væsen træder frem. Her nærer jeg dit lys og forbinder alle de guddommelige frø og aspekter af dig med de stjerner og galakser, som du kommer fra.

Du har som sjæl haft ubeskrivelig mange liv på forskellige planeter, galakser og dimensioner. Din sjæl har oplevet alle
former for magiske udfoldelser igennem disse liv. Du har oplevet alle former for situationer og roller, hvor du har trænet og oplært dig selv med mange færdigheder.

Da du sagde ja til det jordlige liv, fik du et slør på som alle andre mennesker. Dette slør gør, at du i dette liv genfinder dine evner og talenter i det tempo, som du er modig nok til at udvikle dig i.

Igennem healings formen Soul Awakening sender jeg lys ind i alle disse evner og færdigheder, som du er klar til at få aktiveret. Som små frø, der begynder at spirer og får din sjæl til at blomstre i fuldt flor.

I det at jeg ser dig, fylder jeg hele din krop, sjæl og ånd op med lys. Du vil opleve at kæmpe processer bliver sat i gang i dig.

Under healings forløbet fjerner jeg de blokeringer og begrænsninger, som du eller andre har lagt på dig i dette eller gamle liv. Disse former for blokeringer er ligesom blindgyder, som du aldrig ser, men begrænser dig i at folde dig ud.

Der er aldrig dele af denne healing, som er for voldsom til dig. Da alt healing tager udgangspunkt i lige netop det, som du er klar til. Det er jeg kanal for via dine dine og mine guider.

Du vil under healingen opleve, at jeg arbejder med og aktiverer alle de chakra, som du er klar til. Jeg arbejder selv med 21 chakraer, hvor disse bliver aktiveret, renset og opgraderet.

Min healing arbejder også med afvikling af karmiske lag, som du har afsluttet, som stadig hænger over dig som et energetisk begrænsende slør. Igennem denne karmiske rensning vil du bagefter kun stå med den læring, som er nødvendig for dig og som du har sagt ja til.

Når jeg healer, er jeg altid ren kanal for den healing, som kommer til dig. Her tillader jeg alle de følgende kræfter og bevidsthedsformer at arbejde med mig. Engle, mestre, kraftdyr, stjernevæsener, guder, vinde, naturens elementer og væsener, geometriske former, farver og det ubeskrivelige.

Jeg prøver aldrig at styre healingen, og det er altid individuelt for den enkelte klient, hvad der skal ske. Jeg har erfaret, at den dybeste healing sker igennem trance, hvor min sjæl overtager healingen på alle planer.

Jeg får derfor også sjældent clairvoyante beskeder. Jeg er i ren tillid til, at den healing og forløsning, der skal til, finder sted uden at vi med vores ego skal fortolke selve healingen for, at den kan have en effekt. Lad kroppen og sjælen tale sit sprog. Til gengæld giver jeg dig dybe inputs fra min klarviden og dybe sjælelige indsigter.

Når jeg udfører en fysisk session, så bruger jeg tromme, sang, rainsticks med mere.

Lyder denne healing som noget for dig, så kan du lige nu få en healing hvor du er fysisk til stede, til 600 kr og en fjernhealing til 400 kr.

Lyder denne healing som noget for dig? Så glæder jeg mig meget til at høre fra dig

 

Betaling

Du kan betale både med kontant, mobilepay og bank overførsel.

Mobilepay:

24 24 73 80

Bank overførsel:

Reg nr: 5380
Konto nr: 540957